Reportages van type: Natuur

Hier staan de foto’s die ik de afgelopen 2 maanden gemaakt heb van de opgroeiende ooievaars en hun ouders in het Schaffelaarsebos. Je kunt, als het jong groter word, hem herkennen aan zijn donkere snavel, volwassen ooievaars hebben orange snavels en poten. 4 juni waren er 3 jongen, na ongeveer 14 dagen nog 2 en […]

Naar de foto's

Vogels in de natuur geeft ons altijd een beeld van vrijheid. Voor watervogels geld dat nog sterker lekker dobberen op het water. Maar vergis je niet ook voor watervogels is het hard werken. Hard werken om aan de kost te komen en zich voort te planten. En wat dacht je van de dagelijkse wasbeurt.

Naar de foto's

Vogels in de natuur geeft ons altijd een beeld van vrijheid. Wat zouden wij dat ook graag willen. Maar vergis je niet voor vogels is het hard werken net als voor alle dieren. Hard werken om aan de kost te komen en zich voort te planten.

Naar de foto's

Hier vind u foto’s van: bossen, landschappen, luchten, zonsondergang, zonlicht,  enz.

Naar de foto's

Het is elk jaar weer raak op de Hoge Veluwe. In september barst daar dan de Bronsttijd van de Edelherten los. Geweldig om te zien. Soms vraag ik me af wat is leuker al de mensen of de Herten.

Naar de foto's

Hier vindt u foto’s die ik genomen heb van paarden in de natuur, aangespannen, onder het zadel of vrij lopend in de natuur.

Naar de foto's

Wij denken dat wij veel aandacht schenken aan onze hygiëne. Kijk maar eens hoe dat in de dieren wereld gaat. Voor vogels maar zeker voor watervogels is dit van levens belang. De precies functie van de was die uit de stuitklier over de veren wordt verspreid is nog altijd een vraag. Het heeft nut bij […]

Naar de foto's

Wat is er mooier dan de rust en het geduld op brengen om reeën in de natuur te fotograferen.

Naar de foto's

Insecten is een verhaal apart, erg beweeglijk, vaak doorzichtig dus moeilijk scherpstellen. Met veel geduld komt er dan toch iets moois uit. Hier vind u foto’s van: libellen, rups, spin, sprinkhaan.

Naar de foto's

Hier vindt u foto’s van: das, eekhoorn, haas, hond, kalfjes, koe, konijn, moeflon, poes, rund, walibi.

Naar de foto's